Et Ydmygt Eksperiment

Display image for Niclas Darville

Dette er en del af et lille eksperiment, der går ud på at skabe en kollaborativ “publikation”, der kun er digital, udelukkende ved brug de tekniske værktøjer GitHub, Jekyll, Prose.io.

Omdrejningspunktet for siden er Danmark, men ligesom Washington Post og New York Times er Hafnia Times1 international, men med en solid geografisk base.

Min forhåbning er at bibringe den politiske debat et, lad os det et mere faktuelt islæt uden alle for mange kommentatorer og “erfaringer”. Sidens åbne stil vil støtte en gennemsigtighed og deling af åbne data og metodikker, hvilket er stærkt tiltrængt i dag.

For eksempel vil kassen i begyndelsen af denne artikel fortælle dig, at artiklen er blevet redigeret siden udgivelsen, og at du kan se hele redigeringshistorikken hér. Du kan også få et indblik i, hvordan artiklen er blevet skrevet, ved at inspicere dens rå kildekode

  1. “Hafnia” er latinsk for København. ↩︎